DALIN PAMJET// Paparazzi kapë mat Efin dhe Brunon duke u puthur në makinë, dhe tek sa hyjnë në hotel bashkë

LAJME

Në puntatën e sotme të “Përputhen” u transmetua takimi i Efit me Bledin. Dyshja u shfaqën shumë të afërt me njëri-tjetrin dhe nuk e kurseu një koment.

Ai i cilësoi si të shtirura veprimet e Efit dhe shtoi se do ishte deklaruar për të, nëse nuk do ishin konfliktuar para Vitit të Ri.

Bruno: Të gjitha veprimet e tua ishin fake, ja edhe tani që po flet nuk je e vërtetë, edhe ato puthjet, përqafimet. Unë madje isha gati të deklarohesha për Efin që mos të kisha më takime me të tjera, veç me Efin, por ato që ndodhën natën e Vitit të Ri…

Efi: Ja kështu jeni ju meshkujt bazoheni se çfarë ndodh gjatë rrugës